Lični Oglasi – Devojka Traži Dečka za Povremeno Druženje – Usamljena Beba

August 4, 2023

Lični Oglasi – Usamljena beba.

Svoj slobodan duh želim podeliti s posebnim nekim. Tražim tebe – dečka sa smislom za avanturu i razumevanje za opušteno druženje.

O meni: Ja sam vesela, otvorena i nezavisna devojka koja voli da uživa u životu. U dvadesetim godinama sam i osećam se spremnom da istražujem svet i upoznam nekog sa sličnim interesovanjima.

O tebi: Ti si iskren, duhovit i voliš da uživaš u trenutku. Nemaš strah od novih iskustava i spreman si da se prepustiš čarima spontanosti. Vrednuješ smeh i dobar razgovor, ali takođe razumeš potrebu za ličnim prostorom i nezavisnošću.

Šta tražim: Povremeno druženje bez pritiska ili obaveza. Želim da zajedno istražujemo grad, odlazimo na izlete u prirodu, provodimo večeri uz dobru hranu i piće. Ako se stvori posebna veza, spremna sam da je istražim, ali bez osećaja pritiska.

Ako si otvoren za nova iskustva i želiš da provedemo vreme zajedno, javi mi se. Pošalji poruku sa nekoliko rečenica o sebi i svojim interesovanjima. Očekujem s nestrpljenjem da saznam više o tebi i da zajedno stvorimo nezaboravne trenutke.

Napomena: Ovaj oglas je namenjen samo osobama starijim od 18 godina. Ozbiljni i pristojni kandidati dolaze u obzir.,

POZOVITE 0906/444-801 I TRAŽITE USAMLJENA BEBA


admin