Pufnica – Tufnica Ana

July 29, 2023

Tražim Ljubav Krupnija Devojka, 43 godine

Dragi budući partneru,

Moje ime je Ana, i danas odlučujem da napišem ovaj lični oglas jer želim pronaći nekoga posebnog sa kim ću deliti svoj život. Imam 43 godine, i kao što možete primetiti, ne spadam u standardne standarde lepote, već sam ponosna krupnija devojka. Verujem da ljubav ne poznaje granice i fizičke karakteristike, i želim pronaći nekoga ko će me voleti onakvu kakva jesam, bez predrasuda i osude.

Lično verujem u iskrenost, pa želim biti otvorena i iskrena od početka – tragam za dugotrajnom, ozbiljnom vezom. Nisam zainteresovana za prolazne avanture, već želim naći nekoga sa kim ću graditi zajedničku budućnost, deliti radosti i izazove koje život nosi.

Kao osoba sam topla, empatična i strastvena. Volim putovanja, istraživanje novih kultura i gastronomije, ali takođe uživam u jednostavnim trenucima, poput gledanja filma kod kuće ili romantičnih šetnji u prirodi. Moja porodica i prijatelji su mi veoma važni, i smatram da je podrška i povezanost s najbližima osnova svake stabilne veze.

U poslu sam uspešna, lekar sam po struci ali uvek nalazim vreme za stvaranje balansa između posla i privatnog života. Karijera mi je važna, ali je ljubav i partnerstvo prioritet koji želim ostvariti.

Ako ste neko ko ceni unutrašnju lepotu, emocionalnu inteligenciju i spremnost da se posvetite odnosu, slobodno mi se javite. Otvorena sam za razgovor i upoznavanje sa svima koji su iskreni u nameri da pronađu istinsku ljubav.

Ukoliko osećate da biste mogli biti osoba koju tražim, slobodno mi se javiti- Radujem se upoznavanju sa vama i mogućnosti da zajedno gradimo srećnu i ispunjenu budućnost.

AKO ŽELITE KONTAKT SA ANOM POZOVITE 0906/444-803 I TRAŽI TUFNICA ANA


oglasibalkan